Waarom Dorst ?

Offerte aanvragen

1

Award-winning cocktails op je tap

DORST neemt het volledige bereidingsproces van jou over. Onze cocktails worden zorgvuldig gecreëerd en samengesteld door onze gerenommeerde bartender, Jurgen Nobels. Zo bespaar jij op barpersoneel en is de kwaliteit van elke cocktail gegarandeerd.

2

Snel, efficiënt en consistent in smaak

Omdat onze cocktails op voorhand worden gemaakt hoef je ze enkel te tappen. Zo wordt elke cocktail aan sneltempo en met een consistente kwaliteit geserveerd. Wij garanderen daarom een perfect serve, again and again.

3

Goed voor je portemonnee

Met DORST cocktails breid je zonder veel moeite je assortiment uit met cocktails die je zonder twijfel aan een premium prijs in de markt kan zetten. Je bespaart op arbeidskosten, gaat verspilling tegen en kan perfect meten hoeveel winst je per glas overhoudt.

4

Bag-in-ball principe

Onze cocktails worden bewaard in innovatieve KeyKeg’s die werken volgens het bag-in-ball principe. Door dit systeem kan het vat tot de laatste druppel worden leeggetapt en komt de drank niet in aanraking met lucht en licht waardoor het wekenlang houdbaar blijft.

5

Eenvoudig te installeren

Je sluit de cocktailvaten simpelweg aan op een traditionele tapinstallatie of op onze mobiele DORST-tapinstallatie. Door middel van een KeyKeg koppelstuk van ons ben je helemaal klaar om de perfecte cocktail te tappen.

Ik heb DORST

Je eigen afgewerkte cocktail in een vat? Contacteer ons!

FAQ

Moet er verder nog iets worden toegevoegd aan de cocktail?

De cocktails zijn helemaal ready-to-serve dus je hoeft enkel nog ijs en garnituur toe te voegen, daarna is hij good to go!

Hoe moet je de cocktails schenken?

Hierin adviseert DORST je steeds om tot een perfect serve te komen afhankelijk van cocktail tot cocktail. Wij voorzien alle klanten een how-to-serve manual bij de eerste bestelling. Op onze website (assortiment) raden wij aan hoe je de cocktails het best serveert.

Hoe lang blijven de cocktails goed?

Onze cocktails worden bewaard in innovatieve KeyKegs die werken volgens het bag-in-ball principe. De drank komt niet in aanraking met lucht en licht waardoor hij maandenlang houdbaar blijft. Eens geopend garanderen wij dezelfde kwaliteit tot 3-4 weken, mits gekoeld bewaard.

Hoe kan ik de vaten aansluiten?

De vaten kunnen worden aangesloten op traditionele tapsystemen, mits je in het bezit bent van een KeyKeg tapkop. DORST kan naast deze tapkoppen ook kleine mobiele tapinstallaties aanbieden voor evenementen indien je zelf niet over een tapsysteem beschikt.

Wat als ik een spirit deal heb?

In het geval je een deal hebt met grote drankspelers zoals Bacardi, Diageo, Pernod Ricard, Campari of Remy Cointreau, dan zorgen wij er voor dat de juiste spirit wordt verwerkt in de cocktails.

Wat doe ik met de lege vaten?

Van zodra de vaten leeg zijn, mag je deze bij het PMD zetten of naar het containerpark brengen en in de plastiek container deponeren. De vaten bestaan uit 60% gerecycleerd materiaal en zijn op hun beurt recycleerbaar.

Kan ik mijn eigen product op vat steken?

Voor de afvuldienst van jouw cocktail kan je zeker rekenen op ons! Aangezien elk product anders is, lijkt het ons beter om hiervoor even contact op te nemen met elkaar.

Follow @Dorst_official